Vlaaibaar logo

Portfolio

professionaliteit.

RKE Techniek

Voor Roy Kessels hebben wij een nieuw logo, huisstijl, visitekaartjes en website gecreëerd. Door zijn brede kennis en ervaring in de mechatronica, heeft hij de fijne kneepjes van montages, service en onderhoud eigen gemaakt.

SBO FavoRIET

Wat een feest voor ons om met de FavoRIET samen te mogen werken. We hebben een concept opgezet om de kinderen te betrekken bij het ontwerp van het nieuwe logo, huisstijl en uitingen.

WERKPLAATS 51

Het bedrijventerrein voor vakmensen Werkplaats 51 aan de Maasbreeseweg 51 in Panningen had een mooie opdracht. Wij mochten de naam, alle uitingen en website realiseren. We zijn nog niet klaar voor Werkplaats 51, we gaan het bedrijventerrein nog inrichten. 

Helden van Helden

Voor het prachtige initiatief in Helden hebben het logo, huisstijl, social media templates, websiteontwerp, bonnen, signing, kortom alles om goed zichtbaar te worden. Echte Helden van Helden!

De Frisfabriek

Een van de mooiste bedrijven in Peel en Maas mochten wij voorzien van spandoeken, flyers, interiorvouchers en her en der andere kleine werkzaamheden. Erg tof deze samenwerking, op naar meer!

Kermis Panningen

Kermis Panningen is echt een flink feestje waar wij aan meegebouwd hebben. Weet je nog hoe het eruit zag? Tof hè, dat hebben wij gemaakt. Alles wat je zag hebben wij voorzien van de juiste uitingen om 5 dagen feest te vieren. We vieren nog meer feestjes met Café Dotje en de Koncurrent, grote kans dat je ons hier vaker terug ziet.

Ook gezien worden?

Neem contact met ons op.

Loading...