Vlaaibaar logo

  • vlaaibaar
 feest met je mee!

leukste
communicatie
bureau
van
Limburg.

Wat als wij jou ondersteunen bij het ondernemen met een glimlach? Je fouten mag maken en daar ook nog eens van kan leren. Ondernemen doe je immers met vallen en opstaan. Wij helpen je, zodat je lekker stevig kan gaan staan. Wij zijn jouw sparringspartner en organiseren feestjes, kom je ook?

Natuurlijk groeien wij met jou mee en geven je wat je nodig hebt. Je bent natuurlijk zelf vrij om te kiezen wat voor jou past.

Samen een feestje bouwen?Β  πŸ₯³

Ruud Vrenken

Geboren met aandacht voor vormen, indrukken en gevoel voor design. Ruud is een nuchtere grafisch vormgever, die ook werkt als hij niet werkt. Ruud is altijd bezig met ‘(beeld)denkwerk’.

Ruud is van de details en gaat door totdat het perfect is. Hij maakt beelden waar anderen van dromen. Beeld geven aan woorden, zinnen en gedachten dat is Ruud.

Ruud heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen. Van concept tot eindproduct is bij Ruud in de beste handen. In Peel en Maas is er overal werk van Ruud te bewonderen, dit is niet te missen.

Ruud = riestevlaai! O ja, en eet ook spaghetti op de boterham…

Ronnie Peters

Het beste idee van Nederland? Bedrijfsconcepten? Gekke & grappige ideeΓ«n? Het stopt niet bij Ronnie, hij staat dag en nacht aan.

Ronnie heeft twintig jaar in het Voortgezet Onderwijs gewerkt als docent ICT. Naast het onderwijs is er altijd ruimte geweest voor online ondernemen en scholingen in dit stuk.

Alles wat met concepten en het-online-gaan te maken heeft is de expertise van Ronnie. Met WordPress websites, webshops, podcast en social media is hij iedere dag bezig. Daarnaast verzorgt hij trainingen voor de zakelijke markt.

Naast vlaai (rieste) mag je hem ook wakker maken voor een heerlijke frikandel speciaal.

 

vlaaibaar is ook.

#KepΓ¨l #verenigingsmannen #BonteBoeteBelaeving #SVEgchel #Apple #bier #frikandel #SVPanningen #wielrennen #slokpot #KuusoehtKepel #ondernemersprijspeelenmaas #voetbal #trotsepappa’s #3FM #loempiaLei #ambacht #vriendenvandebakker #helenefischer #GIJoe #NFT #dialect #vrijwilligers #VASTELAOVEND

wat vertellen onze klanten.

Heel fijne ontspannen samenwerking met de heren van Vlaaibaar. Superblij met het resultaat! perfecte naam bij wat we doen en een mooie site en huisstijl. Een echte aanbeveling.

Dave Bouten

Maatwerkers.nl

Een team met een visie, werken met passie, Al enkele keren met elkaar mogen werken. Ik word hier β€œvlaaiend enthousiast van.
Ruud en Ronnie, ga zo door πŸ’ͺ🏻

Roy Kessels

Rke-techniek.nl

onze klanten.

onze feestagenda.

2023

Januari

πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰

Mei

πŸŽ‰πŸŽ‰

September

πŸŽ‰

Februari

πŸŽ‰πŸŽ‰

Juni

πŸŽ‰

Oktober

πŸŽ‰

Maart

πŸŽ‰πŸŽ‰

Juli

πŸŽ‰

November

πŸŽ‰

April

πŸŽ‰πŸŽ‰

Augustus

πŸŽ‰

December

πŸŽ‰

Legenda:

Bij veel feestjes hebben wij het drukker.

πŸŽ‰ weinig feestjes

πŸŽ‰πŸŽ‰ veel feestjes

πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ PARTY!

Loading...